Силно кардинално Новолуние в Козирог днес: време за съграждане, сбъдване на мечти и щастие

козирог
Снимка: Istock

Първото Новолуние за 2024-та година е днес - 11-ти януари и е в знака Козирог. Всички астролози споделят за него, че има силата да сбъдва мечти и трябва да го очакваме с нетърпение, защото периодът е изключително позитивен.

Това е най-градивното и силно по своите намерения Новолуние! Новолунието в Козирог е идеалния момент да визуализираме своето здраве, успехи и сбъднати мечти през новата 2024 г.

Астролозите съветват да не го пропускаме, защото през миналата година тази среща на небесните тела не се е случила. Сега ни се дават възможности, които  не сме имали в последните 12 месеца. Настоящото Новолуние в Козирог ще е много позитивно, ще донесе нови планове и куража да ги случат за много хора. Вселената ни предоставя огромна космическа енергия, която ако успеем да я насочим правилно в бъдеще, ще сме щедро възнаградени.

Силното кардинално Новолуние в Козирог дава добро начало на годината. Още повече, че в момента небето е чисто откъм ретроградни планети. Делата ще спорят, има голяма вероятнпост да се намират решения по внезапен начин и с късмет. Време подходящо за съграждане. За дългосрочни действия изискващи търпение и упоритост, решаване на организационни въпроси, сключване на договори за по-крупни сделки, поставяне на начало.

Козирогът е свързан с нашата решителност, мотивация и желание за успех. Зад всичко това обаче стои много работа и последователни стъпки, които водят към върха. Новолунието ни напомня да следваме своите желания, но и да не забравяме, че първо трябва да направим определени договорки със себе си. 

луна
Снимка: iStock

Новолунието олицетворява единството между намерения и сбъдвания. Тогава когато желанието е по-силно от страховете и то има силата да създава планове и старателно да ги следва във времето. Тогава идва онази магия, която настина трансформира мечтите ни в реалност, а плановете в резултати. Сега събитието ни дава възможност да сбъднем мечтите си, свързани с професионално развитие, реализация и начин на мислене по пътя към успеха.

Кои зодии ще се радват на късмет и успехи и в най-смелите начинания и кои трябва да бъдат особено предпазливи и да слушат повече интуицията си, разберете в галерията:

Новолуние в Козирог: мечтите на 3 зодии се сбъдват, а други 3 трябва да забавят темпото

Ето и какво трябва и не трябва да правите по време на Новолуние:

Новолуние - какво трябва и не трябва да правите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти