Новолунието в Козирог поставя ново начало: възход и успехи за 3 зодии, а други 3 трябва да внимават

Новолуние Козирог
Снимка: iStock

Точно две седмици преди януарското пълнолуние на 25 януари, наречено Вълчата луна, се случи Новолунието в Козирог – знакът, който управлява обществото, амбицията, професионалните цели и авторитетните фигури.

Луната ще бъде в този знак от сряда и до петък, като тези дни обикновено са подходящи за финализиране на вече започнати проекти, така че опитайте да довършите всичко, което сте планирали, до края на работната седмица.

По време на Новолуние като цяло не е удачно да започвате нови начинания. Вместо това е добре да помислите за какво мечтаете и да се опитате да го привлечете в живота си чрез позитивни размишления и визуализации. В никакъв случай не допускайте негативните мисли до съзнанието си и не се ядосвайте за дребни неща.

Възможно е емоциите ви да се изострят заради съвпада с Плутон, но е много важно да не се поддавате на отрицателните и натоварващи чувства. Имайте предвид, че първият ден след Новолунието винаги е подходящ за първа стъпка към вашите цели. Според някои астролози от начина, по който прекарате този първи ден от лунния цикъл, зависи просперитетът ви през целия период.

Известният астролог Кайл Томас например коментира пред People, че след Новолунието е най-добре да обмислите целите си в кариерата за годината и да започнете да предприемате действия, за да тласнете нещата във ваша полза.

След Новолунието, на 12 януари започва 2-седмичен период на възход и успешни начинания за представителите на три зодиакални знака. Други три зодии обаче е възможно да се сблъскат с непредвидени трудности и е добре да отложат важните стъпки за началото на февруари.

Кои зодии ще се радват на късмет и успехи и в най-смелите начинания и кои трябва да бъдат особено предпазливи и да слушат повече интуицията си, разберете в галерията:

Новолуние в Козирог: мечтите на 3 зодии се сбъдват, а други 3 трябва да забавят темпото

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти