Ако сте edna от тези 4 зодии, розовата Луна във Везни ще преобърне хода на съдбата ви

розова луна пълнолуние пролет
Снимка: iStock

Когато на небето изгрява пълнолуние, можете да почувствате мрежите от интензивност, които се образуват навсякъде около вас. И тъй като плетениците стават по-стегнати, желанието ви да се освободите се увеличава.

Този супер зареден момент от 28-дневния лунен цикъл има тенденция да предизвиква внезапни завършеци и изненадващи обрати. Когато Луната достигне своето най-пълно състояние, тя се разлива от емоция, изпълвайки сърцето ви с желание (но също и с жажда за отмъщение). И ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат най-силно засегнати от пълната розова луна този април, тази предстояща Луна може да предизвика кулминационен момент в живота ви.

Розовата Луна ще изгрее на 16 април в балансираните, красиви и брилянтни Везни. Този кардинален въздушен знак е известен със своята асоциация със справедливостта и свободата, насърчавайки ви да поправите грешките си, да уредите сметките си и да кажете студената и сурова истина. Въпреки това, нека не забравяме, че този зодиакален знак се управлява от Венера – планетата на любовта, романтиката и приятелството, напомняща ви да се наслаждавате на партньорствата, които играят роля в живота ви.

Везни е знакът, който седи срещу Овен в зодиакалното колело и докато Овенът управлява „Аз“, Везни управлява „Ние“, така че нека това пълнолуние ви покаже как да се движите в мистериозния танц между двама партньори.

Това пълнолуние наистина може да повиши емоционалните залози, защото ще образува квадрат с Плутон – планетата на сътворението и унищожението, засилвайки борбата за власт. Плутон е планета, която минава под повърхността и търси в най-тъмните дълбини, за да открие истината. И когато това пълнолуние се разгръща, може да се появи променяща живота информация, особено ако сте един от тези четири зодиакални знака:

Четирите зодии, на които розовата Луна ще повлияе най-силно

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти