Днес е най-романтичният ден от декември: какво да очаква всяка зодия

двойка любов връзка коледа зима сняг
Снимка: iStock

Новогодишната нощ е известна с две неща: първо, това е една от най-купонджийските вечери в годината и второ, също така е една от най-романтичните. Последното се дължи главно на традицията за целувка в полунощ, започвайки ден първи от новите 365 с някой, на когото наистина държите. Макар че това все още важи за 31 декември тази година, 19 декември всъщност ще бъде най-романтичният ден от месеца за всяка зодия!

Въпреки че сезонът на Козирога обикновено е ориентиран към постигане на цели и продуктивно време, тъй като хората бързат да пазаруват по празниците и да измислят новогодишните си резолюции, този път получаваме ретроградна Венера на 19 декември, което предизвиква всеки знак да преразгледа много от връзките си преди да настъпи 2022-ра. Докато ретроградите обикновено са време на объркване и несигурност, Венера ще засили желанието на всеки знак да даде приоритет на хармонията и обвързването, колкото и трудно да е това за постигане.

Помислете за май/юни 2020 година: какво се случваше в личните ви отношения тогава? Ако нещата са били много забързани в любовния ви живот, то има смисъл, защото това беше последният път, когато Венера беше ретроградна (в Близнаци). Когато дойде време Венера да обърне отново движението си, този път тя ще се движи през кардиналния земен знак на Козирог, добавяйки усещане за продуктивност към начина, по който се стремите да се свържете с другите.

Взаимоотношенията, в които участвате в момента, ще бъдат подложени на изпитание. Имат ли каквото е необходимо, за да издържат изпитанието на времето? Въпреки че някои зодии може да видят, че тази енергия се проявява в романтичен смисъл, отношенията от всякакъв вид ще бъдат засегнати.

Ето какво да очаквате на 19 декември според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от най-романтичния ден през декември

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти