7 полезни навика, които ни помагат да отслабваме докато спим

Ако се опитвате да изгубите онези няколко досадни килограма, които ви раздeлят от мечтаното тяло, но не постигате никакъв напредък, вгледайте се в навиците си преди лягане. Именно те могат да се превърнат в камъка, който преобръща колата. 

Много неща могат да провалят напредъка ви в отслабването, особено ако се случват преди да си легнете, независимо дали това е да се насладите на няколко коктейла след вечеря или да се отдадете на желанието ви да хапнете нещо вкусно в късните часове на нощта.

От друга страна, разработването на правилната нощна рутина може да има голямо положително въздействие върху здравословната загуба на тегло.

Нощните навици, които ви помагат да отслабнете, се разделят на две групи: навици, които влияят на начина, по който докато спите тялото ви обработва това, което сте консумирали, и навици, които ви помагат да спите спокойно, така че да се чувствате енергични и готови за следващия ден.

Когато получите достатъчно сън (7 до 9 часа), ще имате достатъчно енергия на следващия ден, за да участвате в дейности, които изгарят калории.

Влизането в последователна, здравословна нощна рутина е важна в името на отслабването. Представяме ви 7 малки неща, които можете да правите всяка вечер, за да отслабнете по-лесно. 

7 полезни навика, които ни помагат да отслабваме докато спим

Прочетете също:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти