Как се прави: Домашен пастет

Как се прави: Домашен пастет

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

500 г пилешки дробчета
2 глави лук
1 връзка магданоз
½ масло
250 мл зеленчуков бульон
1 скилидка чесън
комион
черен пипер
мащерка

Начин на приготвяне:

Задушете на слаб огън чесъна и лука с малко масло.

Щом омекнат добачвте дробчетата, магданоз, мащерка, кимион, черен пипер и бульон.

Когато течността се изпари и дробчетата се сготвят, пасирайте до получаване на еднородна смес.

Охладете и поднесете върху филийка.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Интересно основно, което лесно се превръща в сандвич

Домашно приготвена майонеза

Млечна майонеза

Теория на соса

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти