Свински пържоли на тиган

Неустоимо апетитни

5 от общо 1 гласа

Необходими продукти:

4 свински вратни пържоли с кост
1 с. л. кимион на зърна
1 с. л. олио
1/2 с. л. черен пипер на зърна
1/2 ч. л. кориандър на зърна
1 ч. л. кафява захар
сол на вкус

Начин на приготвяне:

В хаванче се стриват кимионът, пиперът и кориандърът. 

Смесват се със захарта.

Месото се овкусява със сол и се натрива с подправката.

Олиото се загрява в тиган с дебело дъно или върху нагорещена плоча. 

Слага се месото и се пържи от всички страни, до златисто.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Пържолки с глазура

Любими традиционни рецепти

Свински пържоли с червен лук

Домашна шунка

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти