Последната рецепта на грил за сезона

Свински гърди на грил

0 от общо 0 гласа
40 мин.
Необходими продукти

800 г свински гърди без кост (нарязани на ленти)
100 мл Терияки барбекю сос с мед
50 мл оризов оцет
50 мл олио (+ 2 с. л.)
2 моркова
1/4 глава бяло зеле
1/4 връзка пресен кориандър
4 с. л. соев сос
1 с. л. сусам
1/2 с. л. захар
1 ч. л. сос „Шрирача“

Сочни и крехки, с изкусително запечена коричка - вижте как да я приготвите.

Терияки сосът се разбърква със соса „Шрирача“ и 2 с. л. олио. 

Гърдите се намазват добре с получения сос. 

Месото се пече на грил, от двете страни, до златисто. 

Морковите се настъргват на едро ренде, зелето се нарязва на тънко, разбъркват се в купа. 

Олиото, захарта, оцетът и соевият сос се кипват. 

Зеленчуците се заливат с горещия дресинг, разбъркват се и се оставят за 10 минути. След това се поръсват с накълцан кориандър и със запечен сусам. 

Гърдите се сервират със салатата.

Сходни рецепти:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти