Какво да правим с изсъхналия козунак

Чудесна идея за вече не толкова апетитния великденски хляб

2 от общо 3 гласа
Необходими продукти

Необходими продукти:

половин козунака
1 ч. ч. прясно мляко
5 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. л. канела
1 ч. л. ванилова захар

Начин на приготвяне:

Нарежете козунака на филии.

Смесете захарта, ваниловата захар, канелата, яйцата, млякото и разбийте добре.

Наредете козунака в намазнена тава и залейте с яйчената смес.

Печете на 180 градуса до готовност.  

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Трудно ли се меси козунак?

Как да омесим козунак

Най-добрите техники и рецепти за козунак и агнешко

Козунак, който може да направим с една ръка

Козуначен венец - подобрена бабина рецепта

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти