"Ти си Бог и аз те обичам"

Втората мисия на „Великолепните 5“ тече на пълни обороти. В мисия „Жена“ ментор на Маги, Злати, Зори, Тери и Ина е Наталия Кобилкина, която на база първата си среща с тях и емоционалните струни, които докосна в сърцата им, постави на всяка различна задача.

За Злати предизвикателството е особено голямо, тъй като освен че трябва да признае на своя баща, че го обича, тя трябва да казва на всеки мъж, когото срещне репликата „Ти си Бог и аз те обичам“. За своя първи опит в изричането на тези думи Злати избира гаджето на своя близка приятелка.

„Получи се много комично, разкъсвах се между това, че трябва да му ги кажа тези думи и в същото време, че ги казам точно на него!“

Вдъхновена от ефекта, който предизвиква първият й опит, Злати казва „вълшебните думички“ и на мъж, с който си е уговорила среща през приложението Tinder.

Той беше шокиран и мисля, че не знаеше как трябва да реагира – дали да се смее, дали да се стресне... той просто не знаеше какво му се случва!“, казва с усмивка тя.

За Наталия Кобилкина Златомира има някаква тайна и травма, която не е готова да сподели и тя уважава това нейно право. Задачата с изричанети на репликата, която й е поставила обаче, явно се отразява благотворно не само на самата Злати, но и на хората, на които я казва.

„В  своето забързано ежедневие не се бях замисляла как една мила дума или изречение може да промени много в отношението на човека отсреща. От една седмица осъзнавам, че сега може би го казвам на случаен принцип, но това явно е техника, която ще ми помогне свободно да изразявам чувствата си когато срещна правилния човек“.

Злати е на мнение, че хората все по-трудно изразяват своите емоции и макар да е малко пресилена тази реплика в даден момент може да накара някой, на когото държи да се почувства специален и да усети нейната емоция към него.

Вижте останалите визитки и видео дневници на всички момичета от Великолепните 5 в канала им във Vbox - ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти