Светът е голям и калории дебнат отвсякъде!

Тереза стартира своя видеодневник в официалния канал на „Великолепните 5“ с първо видео, в което показва как се справя с мисията „Аз обичам моето тяло“.

Седмичната мисия в първото уеб риалити в България поставя сериозни предизвикателства за участничките, като основна заслуга имат менторите - фитнес инструкторът Иван Христов и диетологът д-р Райна Стоянова.

Всеки делничен ден Маги, Злати, Зори, Тереза и Ина не пропускат да споделят какво им се случва по време на мисията, как възприемат съветите на менторите, как им се отразява всеки един момент от участието си в риалитито.

В своя първи дневник Тереза фокусира вниманието си върху задачите, поставени от двамата ментори. Тя си е поставила за цел драстично да отслабне и нищо няма да я спре да го постигне.

Към Тереза ще бъда най-строга. Тя има най-голям потенциал да отслабне и да има виден ефект.“, казва д-р Стоянова.

„Ще бъда безкомпромисен към Тереза. Ще я проверявам дали тренира всеки ден. Искам да стане истински войник.“, добавя и фитнес инструкторът Иван Христов.

Тереза вярва, че тренировките и хранителният режим са правилният път към постигането на така желаната от нея форма. Младата дама не възнамерява да щади сили и енергия. Не само посещава всеки ден тренировка, но и упражненията продължават повече от 3 часа.

„Може би ще съм малко тромавичка в началото, но после ще стана машинка. Организмът ми е отвикнал да спортува, но вярвам, че ще успея, защото съм оптимист по природа.“, категорична е Тереза.

Разбира се, тренировките и спазването на хранителния режим се отразяват върху настроението на Тереза, която признава, че трудно намира време да се наспива. Това я прави по-нервна и раздразнителна.

В офиса колегите я подкрепят в мисията, като част от тях вече забелязват промяната във физиката й. Изкушенията обаче дебнат отвсякъде. Вкусни кроасани, домашни банички и какво ли още не стоят на пътя на Тереза към постигането на целта й.

„Храненето е като наркотик. Ядеш, ядеш, ядеш и не можеш да спреш. Аз обаче съм супер съвестна и към тренировките, и към хранителния режим, така че няма да се дам! Ще продължа тази мисия до края на предаването със сигурност!“, твърда е в намеренията си Тереза.

Още за нея и упорития й труд по време на мисия „Аз обичам своето тяло“ – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти