Супер майката, която има нужда от ново начало

Неслучайно избрахме да ви представим нашата трета участничка именно на 1 юни – Международния ден на детето.

Запознайте се със.. Зорница! Тя е на 41 години, от София, омъжена, с три прекрасни деца – Божин, Стефан и Калина.

Зори е свръхгрижовна – всички приятели на децата й са също така добре дошли и у тях често става пълна лудница.

За Зори семейството е издигнато в култ и тя му се е отдала напълно. Голямата несправедливост е, че сякаш не получава на 100% същата грижа и любов, каквато дава на семейството си и това е най-голямата й болка.

Всъщност Зори е от онези жени, след които мъжете се обръщат - много секси, но по онзи леко невинен миньонски начин. Раждането на три деца не й е попречило и след 40 да носи къси панталонки и да кара ролкови кънки.

Винаги е била активно работеща майка, която обаче намира време да играе с децата си, освен много да работи. Изключително емоционална, с дългогодишна мигрена и винаги някаква драма в  живота.

По-скоро не отдава голямо значение на драмите, защото просто няма много време с толкова работа и деца. Но винаги е леко уморена и тъжна, дори когато активно демонстрира прилив на семейно и женско щастие.

Тя е една нормална жена, която често има и върхове и спадове, но е безкрайно огорчена от несправедливата съдба на жените по принцип.

Какво ще се случи със Зори по пътя към откриването на новото, великолепно начало в живота й – следете всяка сряда в официалния канал на „Великолепните 5“!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти