Принцесата-войн на 2016

Мисия „Жена“ със сигурност ще се окаже една от най-емоционалните, предизвикателни и същевременно забавни мисии във „Великолепните 5“, поради интересните задачи, които менторът на момичетата Наталия Кобилкина поставя на всяка една от тях.

Днес, както всяка сряда в рамките на проекта, свой видеодневник представя Зори. Нейната задача в мисия „Жена“ е да си повтаря „Аз съм принцеса и Вселената се грижи за мен“.

Наталия Кобилкина е убедена, че в момента, в който Зори започне да си повтаря тези думи, изведнъж всички ще започнат да се грижат за нея. Тя също смята, че за нея е от изключителна важност да включи „не мога“ и „не знам“ в речника си.

„Тази мисия ме накара да се боря с доста противоречия в себе си - съвестта ми много ме изобличава и не ми дава да изричам тази реплика. Аз по-скоро вярвам, че Господ прави всичко възможно аз да съм добре“, казва Зори.

С течение на времето обаче тя признава, че е осъзнала едно – тази мисия изисква от нея да се научи да иска помощ от хората, тъй като до момента сякаш е мислела, че е всемогъща, че може да постигне всичко и че е срамно да поиска помощ, което може би й е затворило доста врати.

„Много трудно ми беше, но като начало поисках помощ от родителите си – да дойдат защото имам нужда от тях, а това не е нещо което не съм им казвала от 20 години – че ги обичам и че всеки ден имам нужа от тях. Помолих и децата си да ми помогнат - не се разкрещях, просто казах „елате, помогнете ми“ и това направи чудеса!“, признава Зорница.

Тя допълва и че не й се е получило да бъде принцеса, просто защото това е неестествено за нея и не й идва отвътре да се глези.

„Провалих се тотално в това да бъда принцеса, но осъзнах, че съм жена и че съм слаба – изведнъж си казах – ей, аз не мога всичко да свърша, аз съм просто жена, не съм машина, колкото и да се опитвам да бъда!“

Какво си обеща Зори в крайна сметка и успя ли да си „изпроси“ безплатни подаръци от 3 магазина, каквато бе една от заръките на Наталия – вижте във видеото!

А ако искате да видите останали видеодневници на Великолепните 5 - следете канала им във Vbox, който можете да намерите ТУК. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти