Мисията да бъдеш истинска жена

Неделя е денят за нова мисия в уеб риалитито "Великолепните 5", в което 5 жени ще намерят отново пътя към себе и ще променят живота си в насоката, за която винаги са мечтали.

След успешно приключилата мисия „Аз обичам моето тяло“, ред е и на втората, която носи името „Мисия Жена“. В нея ментор на петте дами ще бъде една дама, която няма нужда от представяне – Наталия Кобилкина.

„Искам да помогна на тези великолепни пет момичета като покажа на всяка една от тях къде е силата й. Моята работа е да намеря тази сила, да я извадя на показ и да махна всички страхове, прегради и притеснения, които им пречат.“

Всъщност мисия „Жена“ ще бъде една от най-емоционалните в проекта, тъй като още на първата среща с момичетата Наталия успя да „бръкне в душите им“ и да извади наяве именно това, което им тежи и което е пречка в живота им. Много сълзи и бушуващи емоции – така накратко можем да определим началото на новата мисия.

По време на срещата на момичетата с техния ментор става ясно, че някъде дълбоко в себе си Зори е ядосана на майка си за някои неща в миналото, за това че сякаш не я е защитавала достатъчно.

„Наталия надникна в кътчета, които не подозирах че съществуват...“, признава тя.

„В нея стои много болка и тъга, която тежи. Тя има нужда да бъде обгрижвана и да не тежат на плещите й толкова отговорности, сега много ще й олекне, а на мен ми е любопитно дали ще успее да го запази“, казва Кобилкина.

Тереза признава, че мисия „Жена“ им е помогнала да се опознаят помежду си на съвсем друго ниво. Нейната болка пък е свързана със загубата на майка й, и това, което й тежи всъщност е едно невзето сбогом, а качването на килограмите е израз на нейното страдание.

Според Наталия Маги е вътрешно супер уязвима, въпреки защитната си маска. В нея тя вижда едно малко момиченце, което иска да каже „обичайте ме“. За нея най-важно би било да чуе от баща си че я обича, тъй като няма спомен, в който да й го е казвал.

Злати признава, че не е очаквала срещата с Наталия да е толкова „искрена и лична“, и че има неща които не можеш да кажеш ей така. За самата нея всичко е чудесно и единственото, което не върви, е личният й живот. Оказва се обаче, че цял живот са й казвали, че не се справя и дълбоко в себе си има някаква обида към баща си.

В очите на Наталия Ина пък е момиче, което не иска да порасне и за нея би било болезнен процес да се отдели от своите родители. Семейството й е много сплотено и когато има проблем тя винаги се връща при тях - те са тези които я издигат нагоре.

Какви неподозирани истини излязоха наяве, какви бури от емоции предизвикаха признанията на момичетата и какви са задачите, които Наталия Кобилкина им постави – вижте в двете части на видеото, които можете да намерите ТУК и ТУК. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти