Мисия: Виж ме

Участничките във „Великолепните 5“ ще имат още една много интересна мисия в търсене на пътя към себе си. Това е мисията „Виж ме“,  в която ментор ще бъде Цвета Балийска  - актриса, преподавател и специалист по Психодрама и Артистични психо-социални практики.

Цвета възприема себе си като ентусиаст, вдъхновител и изследовател. През 2013-та година тя формира група за независим театър - Playback театър „Тук и сега“.

Всъщност Playback театър означава импровизационен театър, който няма сценарий – неговият сценарий са историите на хората от публиката. Ефектът от този театър е най-вече ефектът гледало – да видиш себе си отстрани.

„За човек който търси промяна този тип театър предоставя възможността да видиш пътя и посоката, която е твоя, лична.“, казва Цвета.

„Понякога човек може би не е готов да види и чуе това, което вижда на сцената, защото вижда своите недостатъци и това е болезнено, но този вид болка може да е много градивна, ако човек реши да я приеме“, допълва тя.

За „Великолепните 5“, Цвета смята че посредством playback театъра дамите ще имат възможността да преосмислят някоя своя житейска ситуация или поведение и да открият причината за някоя липса в живота си.

„Ще им помогна да намерят нов път към себе си и към случващото се около тях!“, убедена е тя.

Абонирай се за канала на "Великолепните 5" ТУК и очаквай скоро епизодите във Vbox7.com >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти