Колко е трудно да кажеш "Не"

Днес е сряда, а това е денят за нов видеодневник на Зори във „Великолепните 5“.

В новата мисия „Аз съм“, лайф коучовете Пламен Петров и Гергана Павлова поставиха на петте момичета различни задачи, спрямо мястото в „Скалата на щастието“, където самите те се поставят.

По време на първата си среща с новите ментори, Зори призна, че има всичко за което е мечтала, но не го оценява достатъчно и не е в мир със себе си.

Като своя задача по време на мисия „Аз съм“ тя си постави да бъде по-мила с близките си и да откаже свършването на някои от задачите, които има, като целта е по този начин да „изпусне контрола“.

В своя видеодневник Зори споделя щастливата новина, че големият й син Божин е приет в университет във Франция и че сега е „неин ред да направи чудеса и да го финансира“.

„Влязох в проекта „Великолепните 5“, за да постигна вътрешен мир със себе си и спокойствие и всъщност тази мисия ме накара да се замисля какво за мен е всъщност щастието и какво искам, за да бъда щастлива“.

За да изпълни задачата си в мисия „Аз съм“, Зори решава в рамките на един ден да се откаже от повечето си делнични задачи, да си сложи приоритети и да прецени кое може да изчака.

„Включих в плана и малкия си син и решихме днес да кажем „Не“ на всичко – и на работа, и на училище“

Те прекарват деня в разходки и пазаруване в мола, след което се отдават на тонизиращи тренировки във фитнес залата, а Зори признава, че е било много приятно да наблюдава сина си толкова щастлив.

„Благодарна съм на всеки миг, който прекарвам с някое от децата си и в съзнанието ми това ще остане един прекрасен ден!“, казва тя.

Как точно премина перфектният ден на великолепната Зори – вижте във видеото!

Ако искате да предгледате и останалите видеодневници на всички великолепни, следете канала на Великолепните 5 във Vbox. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти