Кой печели шопинг ваучер на стойност 100 лева с Edna.bg и Великолепните 5

Приятели, миналата седмица приключи и третата мисия на участничките в първото уеб риалити „Великолепните 5“, която носеше името  „Аз съм“.

Разказахме ви за нея - припомнете си статията ТУК и след това ви дадохме възможност да спечелите шопинг ваучер за Mall of Sofia на стойност 100 лева!  

За целта трябваше да изгледате видеото от предната статия и да напишете като коментар под нея верния отговор на въпроса: Коя от 5-те участнички във "Великолепните 5" признава, че благодарение на стилист-консултанта Антония Йорданова си е харесала дреха, която не би погледнала иначе?

Играта продължи до 23:59 ч. на 29.06 (сряда), а днес е време да ви разкрием верния отговор, както и както и потребителското име на победителя, който беше изтеглен на лотариен принцип.

Е, всички успяхте да познаете, че именно Злати (Златомира) е момичето, което прави това признание във видеото.

А в томболата, сред всички участвали и познали отговора, днес късметлийката е с потребителското име delphinasmiley

Екипът на Edna.bg ще се свърже с победителя чрез имейл в тридневен срок след обявяването му, за да му даде повече подробности за реализирането на наградата. За целта той ще използва имейл адреса, който участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.

Благодарим на всички включили се за участието и отдадеността и пожелаваме късмет и успех в предстоящи активности на сайта занапред.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти