Когато няма време, но искаш да имаш мъж

Тече третата седмица от предизвикателството, което пет жени поеха в търсене на пътя към себе си – „Великолепните 5“.

В третата мисия на момичетата „Аз съм“, лайф коучовете Пламен Петров и Гергана Павлова поставиха на момичетата разнообразни задачи спрямо тяхното лично позициониране по „скалата на щастието“ и това което биха искали още да постигнат.

По време на първата си среща с менторите Злати призна, че чувства като своя лична победа във „Великолепните 5“ до момента това, че се е изправила пред страха от провал, тъй като винаги изпитва огромен страх да не се провали в нещата, с които се залавя и затова обикновено стои в зоната си на комфорт.

Тази седмица, в мисия „Аз съм“ менторите поставиха на Злати задачата да намери време и най-после да излезе с мъж – нещо, което звучи супер лесно, но за нея се оказва изключително трудно.

„За мен работата е приоритет и смея да твърдя, че работя наистина много, а когато не работя съм или на фитнес, или се виждам с моите приятели и наистина не намирам време за абсолютно нищо друго! В един момент осъзнах, че задачата ми за третата седмица е наистина супер сложна за реализация!“, признава Злати.

В крайна сметка тя решава да намери време и да провери дали някой в мобилното приложение за запознанства Tinder ще привлече вниманието й.

„Опитвам се да изпълня задачата, но за момента не мога да си харесам никой...нещо не ми се получава да си избирам мъжете по снимка. Аз обикновено не излизам с красиви мъже – първото нещо, което ме грабва в тях, не са плочките или някаква уау визия, а той трябва да излъчва една харизма, като го погледнеш и да ти се прииска да те хване и просто да не те пуска!“, споделя Злати.

Тя осъзнава и че за да се почувства щастлива не й трябва само професионален успех, но и някой с който да го сподели и който да я подкрепи, но за да го има този някой, трябва отново да тръгне по срещи и да спре да отхвърля предложения.

Защо за Злати решението да поиска отново да ходи по срещи ще се окаже най-трудната част, вижте във видеото!

Ако искате да видите всички видеодневници на момичетата досега, посетете

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти