Какво ще се случи, ако се усмихнеш на 300 човека за 1 седмица?

Започна третата от петте седмици, в които участничките във „Великолепните 5“ имат възможността да се фокусират върху настоящия момент, върху „тук и сега“ и да изградят собствената си стълбица на щастието.

В мисия „Аз съм“ ментор на Маги, Злати, Зори, Тери и Ина са life coach-овете Гергана Павлова и Пламен Петров.

Понеделник е денят на Маги - тя смята, че това, което й липсва, за да бъде истински и пълноценно щастлива е по-лесното общуване и според нея, зад силната жена, която е, всъщност се крие малко момиченце.

За Маги щастието е в малките неща, то е навсякъде и въпросът е да го усетиш.

Като своя лична победа във формата до момента тя счита това, че е казала на баща си, че го обича.

За да е истински пълноценно щастлива тя иска да може да общува по-лесно, тъй като й е много трудно да говори за чувствата си и да се разкрива пред непознати.

Задачата на Маги в мисия „Аз съм“ е много приятна - да се усмихне на 300 човека.

В продължение на една седмица тя се усмихва на почти всеки човек, който види и да провокира щастлива гримаса и у него. В същото време Маги си записва всички тези хора, с които е споделила момента.

"Чувствам се като едно малко слънце, което ходи и огрява тук, огрява там и всички се запалват като кибритени клечки и се усмихват", споделя вдъхновено девойката във видеото от мисията си.

Няма как тази щастлива седмица да мине и без предизвикателства: "И днес се усмихвам на всички, но повече срещам кисели хора" - това е ситуацията в средата на седмицата. "Тези, които са по природа сърдити - качвам ги на един грозен трамвай и не ме интересуват".

Дали това ще помогне на Маги в изпълнението на мисията си?

В края на седмица тя отива на мото-събор в Дупница - как ще й се отрази адреналина на усмивките? Вижте във видеото от тази седмица.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти