Хармонията като начин на живот

От днес започва четвъртата седмица на „Великолепните 5“ по пътя към промяната.

В търсене на себе си и в това да открият баланса в своя живот те ще имат възможността да работят и още един истински професионалист в своята област. Това е Нора Пенчева – техен ментор в мисия „Хармония“.

„Аз ще помогна на момичетата да намерят баланс, който може да бъде постигнат по много начини – ще им представя 10 прости правила, които да спазват в ежедневието си и те ще бъдат пътя към тяхната хармония“, казва Нора.

По време на първата си среща с “Великолепните 5“ тя им разказва за основните принципи на аюрведа, показва им практики, които да изпълняват сутрин при събуждане, за да започва денят им по-хармонично.

Съветите, които им дава пък са изключително практични, лесни и те карат да се чувстваш свеж и щастлив, здрав и енергичен.

„За „Великолепните 5“ мога да кажа че съм много приятно изненадана - виждам едни момичета които се нуждаят от съвсем малко, за да отидат там, където са тръгнали по пътя на промяната към добро“, казва Нора.

Ина признава, че много обича „нещата да идват в бройки“, затова много се е развълнувала от тези 10 съвета, които ще получи. Тя смята напълно да следва стъветите на Нора и с удоволствие да бере плодовете от финалния резултат накрая.

За Зори пък е било много трудно да дойде на мисията, чувствала е раздвоеност в себе си, тъй като за нея аюрведа, йога и всички подобни учения са религиозни, а правилата на които те учат са в разрив с православието, което тя изповядва.

„Някои от момичетата никога не са се занимавали с йога и имат погрешна представа за нея като за някакъв религиозен култ, или секта. Самата аз също съм вярваща християнка, но това не ми пречи да изпълнявам йога практики!“, казва на свой ред Нора.

Освен че е супер позитивна, успокояваща и не налага вижданията си на всяка цена, като свое първо впечатление от своя нов ментор, Маги казва, че най-много й е харесала усмивката, с която Нора й отвръща.

Злати, като по-динамична личност, която обича сериозните силови занимания, признава, че йогата не е за нея.

„Очаквах Нора да не хареса хора, които не възприемат йога, но тя стана още по-усмихната и позитивна! Хареса ми, много е готина!“

Нора Пенчева казва, че като резултат от „Великолепните 5“ очаква да изградят едни здравословни навици.

„ Пътят е един и той е към вътрешното осъзнаване, а те са тук именно защото са осъзнали че имат нужда от промяна!“, категорична е тя.

Ще се включи ли Зори в „Слънчевия поздрав“ и как приключи първата среща на момичетата с новия им ментор – вижте във видеото!

Ако искате да проследите прогреса на Великолепните 5, следете техния канал във Vbox7. com

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти