Хармония, мъже и йога

По всичко изглежда, че четвъртата мисия на „Великолепните 5“, в която ментор на момичетата е йога инструкторът Нора Пенчева, ще се окаже една от най-приятните до момента.

След Маги, която сподели как се справя с мисия „Хармония“ в понеделник, онлайн вече са и видеодневниците на Злати и Зори.

Именно те бяха участничките, които признаха, че са леко скептични към йогата, но от видеата става ясно, че двете са останали приятно изненадани от нейната същност.

Зори казва, че е усетила въздушната йога като „своето нещо“, защото ѝ е дала свобода и ѝ е помогнала да преодолее страха си от това да загуби контрол.

„Отпуснах се, преодолях страха си и това ме накара да се почувствам много свободна, позволих си да загубя контрол!“, казва Зори.

Злати пък споделя, че контактната йога за нея е била нещо невероятно.

„Бях по средата на един кръг и изцяло в ръцете на другите, тоест от тях зависеше дали ще падна или не. Беше едно страхотно изживяване, което ме накара да погледна вътре в себе си“

Тя е категорична, че контактната йога е извадила от нея една друга Злати която е забравила че съществува, която много харесва и която иска да бъде с нея.

Злати ни прави част от своя свят и с кадрите, в които ни показва как минава за нея една вечер по женски и какво е да се поглезиш хубаво в професионалния фризьорски салон.

Зори пък ни води в Калофер, където малката ѝ дъщеричка Калина е част от програмата за Ботевите дни.

Самата тя признава, че част от йога упраженнията е правила именно с нея и малката сладурана е останала истински въодушевена от тях.

 Кое прави двете дами истински щастливи и донесла ли е хармония в живота им мисия „Хармония“ – вижте във видеата!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти