Финалът на мисия "Аз обичам моето тяло"

Приключи първата мисия на участничките в първото уеб риалити „Великолепните 5“. Нейното име бе „Аз обичам моето тяло“, а за свои ментори в нея момичетата имаха диетологът д-р Райна Стоянова и професионалният фитнес инструктор Иван Христов.

Всеки делничен ден от изминалата седмица в своите видеодневници момичетата разказваха как се справят с поставените им задачи, как възприемат съветите на менторите и как им се отразява участието в риалитито.

За своята първа седмица по пътя към промяната Тереза сподели, че най-трудно й е било да свикне с мисълта, че трябва да ходи всеки ден на фитнес, а от режима на Райна и тренировките на Иван се чувства прекрасно.

Маги пък признава, че тъй като спортува, се е чувствала много подготвена, но мисията се е оказала голям „шок“, който е доволна че е преживяла.

За Зори също е било изненада да разбере,  че не е във физическата форма, в която е смятала. Тя е срещнала трудности и при изпълнението на хранителня режим, който е уникален, но трудно изпълним за нея.

На финала на мисията пък Ина споделя, че се чувства по-силна от всякога и единственият проблем е бил в това, че е изпитвала глад през цялото време.

Зори също признава, че в края на всяка тренировка от мисията се е чувствала страхотно и заредена много позитивна енергия, като специална заслуга за това отдава на инструкторът Иван, който е успял да я провокира много във фитнес програмата, изготвена за нея.

За добре изпълнените задачи и прекрасното си представяне, в края на мисията момичетата получиха своята първа голяма изненада – индивидуални спа процедури, по време на които да си починат, да релаксират и да си кажат „Браво на мен, справих се добре!“.

Повече за това как си прекараха там и как се  чувстват на финала на „Аз обичам моето тяло“ – вижте във видеото!

Следете канала на Великолепните 5 във Vbox за всяка от следващите мисии.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти