Една супермайка и нейната мисия за по-добър живот

Както всяка сряда, така и днес, свой видеодневник в официалния канал на „Великолепните 5“ споделя „супермайката“ Зори. 

Днес е третият ден от „Аз обичам моето тяло“ – първата мисия на участничките в първото уеб риалити в България, в която ментори на момичетата са професионалният фитнес инструктор Иван Христов и диетологът д-р Райна Стоянова.

Всеки делничен ден Маги, Злати, Зори, Тереза и Ина ще споделят какво им се случва по време на мисията, как се справят със съветите на менторите, как се чувстват във всеки един момент от участието си в риалитито.

В първия си видеодневник Зори разказва как се справя със задачите, поставени от двамата ментори.

Оказва се, че най-голямото предизвикателство за нея ще бъде да се откаже от шоколада и морските деликатеси, които са сред любимите й храни.

„Моята задача за Зори в рамките на тези 5 седмици да я накарам да забрави изцяло за цитрусите, гъбите, шоколада и морските дарове, което ще й помогне в борбата с постоянното главоболие“, казва д-р Стоянова.

Програмата, която й е изготвил фитнес инструкторът Иван Христов пък включва 3 седмични тренировки, както и йога, което ще й помогне да се отпусне и релаксира.

Зори обаче споделя, че изпитва трудности при изпълнението на спортната задача и то по една-единствена причина – че за разлика от другите участнички в риалити формата, нейните вечери са изцяло отдадени на петчленното й семейство и по тази причина тогава няма време за тренировки.

„Ще гледам да си взема времето за тренировки от съня – не знам как ще се получи, но ще опитам“, категорична е Зори.

Тя признава, че спортува много, но въпреки това не е вярвала че е в достатъчно добра физическа форма, както се е оказало – че има метаболизъм на много по-млада жена, както и че фитнес инструкторът е доволен от нейната издръжливост.

Във видеодневника Зори споделя и за двете много важни събития в живота й напоследък – абитуриентския бал на големия й син, който се дипломира с пълно отличие и тръгва по своя път, както и завършването на детската градина на малката й дъщеря.

„Това е ново начало и за двамата – единият завършва, а другият ще започва училище... Както съм завела сина ми в първия учебен ден, така ще го заведа и сега за последния и ще му пожелая на добър час – единственото, което искам, е да е щастлив!“.

Още за Зори, за сълзите от радост, за умората и удовлетворението по време на мисия „Аз обичам своето тяло“ вижте във видеото. 

Разберете всичкоз а другите участници във Великолепните 5 и какво се случва с тях по време на първата мисия в канала на Великолепните 5 във Vbox.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти