Една от Великолепните - първи стъпки към промяната

Вече започна първата мисия на участничките в първото уеб риалити „Великолепните 5“.

Тя носи името „Аз обичам моето тяло“, а ментори на момичетата в нея са професионалният фитнес инструктор Иван Христов и диетологът д-р Райна Стоянова.

Всеки ден в специални видеодневници в официалния канал на предаването Маги, Злати, Зори, Тереза и Ина ще споделят какво им се случва по време на мисията.

Как се справят със съветите на менторите, как се чувстват във всеки един момент от участието си и още много интересни моменти от ежедневието им.

В събота ще разберем кой как се е справил, а в неделя ще започне новата им мисия.

Всеки понеделник свои видеодневници ще споделя чаровната Маги.

Ето какво казва тя за първата си мисия и за начина, по който се чувства докато следва всички препоръки на д-р Райна Стоянова, според която баланса на мазнини в тялото на Маги е твърде малък за жена на нейната възраст.

Според нея с помощта на правилно хранене ще трябва да качи няколко килограма.

„Не мисля че имам нужда да качвам килограми и може би ще ми е трудна диетата, защото не съм много дисциплинирана с храненето и това да си приготвям храна под час.

Но пък искам да имам положителни резултати от тази задача, да кача мазинините до нормата, която трябва, затова ще направя всичко, каквото зависи от мен“.

Относно фитнес програмата, която й изготви Иван Христов, Маги казва че няма проблем с вида и количеството на тренировките и че разликата между това да тренираш сам и с инструктор е от земята до небето.

„Иван е супер як инструктор! Всичко ми трепери от упраженнята, изтощена, изморена и направо „разцепена“ съм, но като цяло съм супер заредена и щастлива!“

Оказва се че в мисия „Аз обичам моето тяло“ най-трудната задача за Маги ще бъде спирането на цигарите, каквато е препоръката и на двамата ментори.

„Толкова много ми се пуши, че направо ще полудея! Направо не издържам, от самата мисъл за пушене ми се допушва още повече и ми е супер изнервено и всички ме дразнят...“

Още за Маги и нейния поглед към мисия „Аз обичам своето тяло“ – вижте във видеото!

Вижте кои са Великолепните 5 и какво им предстои в официалния им канал във Vbox. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти