Да пораснеш за седмица

Видеодневникът на Ина за мисия „Жена“ вече е онлайн в официалния канал на „Великолепните 5“ във Vbox7. След като Маги, Злати, Зори и Тереза вече споделиха как се чувстват по време на втората си мисия и как се справят със задачите, поставени от Наталия Кобилкина, вече е време и за щурата и усмихната Ина.

В очите на ментора в мисия „Жена“, тя е момиче, което не иска да порасне и за нея би било болезнен процес да се отдели от своите родители.

„Споделих със сестра ми това, което ми каза Наталия и според нея само и единствено аз от всички хора в целия свят не съм знаела това – всъщност всички са знаели, че прекалено много разчитам на родителите си!“, казва Ина.

Тя признава, че нещото, което я в подразнило по време на първата си среща с Наталия е, че тя през цялото време я е подканвала да освободи място за мъж в живота си.

„Не искам място за мъж в живота ми, искам да има място за мен! И освен това не искам някой да измести родителите ми като приоритет и като време.. даже като го казвам на глас си мисля „Нима наистина семейството не е най-важното?!“, казва Ина.

За мисия „Жена“ Наталия постави три задачи на Ина – в рамките на една седмица да ходи само с рокля, да не се чува с родителите си и да казва на мъжете репликата „Аз много трудно се влюбвам“.

Ина стоически издържава на изкушението да звънне на баща си, дори в момента, в който се оказва с паднал акумулатор на колата.

„Чувствам се добре, не съм се чувала с нашите ...липсват ми доста, но щом така трябва ще издържим!“

Относно задачата с мъжете, Ина признава, че вече е казала репликата „Трудно се влюбвам“ на трима мъже и един от тях веднага я е поканил на вечеря, така че „явно колкото повече се дърпаш, толкова повече си интересен“.

Още за Ина и трудностите и забавните моменти за нея в „Мисия Жена“ – вижте във видеодневника й.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти