Да намериш собственото си аз и да признаеш, че имаш проблем, е успех

Приключи и втората мисия на участничките в първото уеб риалити „Великолепните 5“. В „Мисия Жена“ ментор на момичетата бе Наталия Кобилкина, а специалната изненада за петте дами във връзка с успешния й финал бе вълнуващ дамски обяд в ресторант „Кактус“ и лична среща с Шеф Манчев.

Момичетата напълно заслужиха тази прекрасна награда, тъй като изключително всеотдайно и ентусиазирано приеха задачите, които им постави Наталия Кобилкина и всяка от тях даде всичко от себе си, за да изпълни всички предизвикателства в мисията.

За Тереза мисията е преминала успешно, тъй като е успяла да се запознае с 5 момчета, едно от които й е предложило среща.

За Меги пък най-забавната част е била пробването на булчински рокли и на финала споделя, че след мисията се чувства по-добре, по-усмихната и обичлива.

Злати признава, че е приела всичко повече на шега и че се е забавлявала много, а Зори пък „почти е успяла да стане принцеса“, започнала е да се учи как да иска помощ и сякаш е станала по-смирена.

Ина пък споделя, че благодарение на мисията е претърпяла метаморфоза, защото влизайки в задачата е изпитвала дълг да контактува с родителите си на ежедневна база, притеснявайки се че по някакъв начин те зависят от това да е в постоянен контакт с тях. В края на мисията обаче е усетила безусловната им подкрепа за всичко, през което преминава в момента.

По време на дамския обяд-изненада водещата Лилия Огнянова вдигна наздравица за тяхната успешна мисия, за усилията, които са положили и за това колко все по-великолепни стават. Пред Шеф Манчев пък момичетата споделиха, че не са очаквали да намерят толкова сродни души в предаването, че чувстват всички от екипа като свои близки приятели. Те признаха колко важно е за тях, че споделят цялото това изживяване една с друга, че са екип и работят заедно, за да си помогнат да бъдат по-добри.

Самият Шеф Манчев пък заяви, че също би направил такова предизвикателство със себе си, защото човек винаги трябва да намира нови черти в характера си, да е наясно със себе си, да знае какво иска да промени и как да го постигне.

„Да намериш собственото си аз и да признаеш, че имаш проблем е един вид успех, затова тези момичета трябва много да се гордеят със себе си!“, споделя той.

Какво още си казаха момичетата с Шеф Манчев и какви ценни съвети им даде той – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти