Аз обичам животта си!

Днес е четвъртък – денят на Тереза във „Великолепните 5“. Определено и за нея задачата, която й постави Наталия Кобилкина в мисия „Жена“ се оказва истинско предизвикателство, но и забавление, а кадрите във видеодневника й са най-доброто доказателство за това.

Всъщност още по време на първата си среща с новия ментор, Тери призна много лични неща, които се оказа, че стоят в основата на някои нейни проблеми.

„Това което ми тежи е, че майка ми почина преди 4 години.. Понякога вечер заспивам и си мисля за нея и ми е кофти, че няма на кой да звънна и да си споделя.“

Според Наталия Кобилкина заедно с майка си, Тери сякаш е погребала и своето право да живее, отказала се е от живота и трупането на килограми всъщност е израз на нейното страдание по отношение на загубата й.

„И 300 килограма да бях, не ме интересува, само тя да беше жива!“...през сълзи призна Тереза в началото на мисията.

С помощта на своя ментор и другите участнички във „Великолепните 5“, тя успя да си вземе символично сбогом със своята скъпа майка и да я „пусне“ да си иде.

„Наталия ни разчувства абсолютно всички, чувствам се все едно ми е паднал един от камъните в сърцето, облекчено ми е“, признава Тери.

„Тереза е прекрасно момиче, което е готово вече да пусне болката за майка си и да позволи да дойде в живота й мъж. Мисля, че тя го осъзна и в нейните очи се запали една надежда“, споделя менторът в „Мисия Жена“.

Задачата за Тери, поставена от Наталия във връзка с мисията, е да се запознае с петима нови мъже, един от които трябва да покани на среща. Освен това тя трябва да си повтаря и репликата „Аз съм Тереза, аз съм красива жена, привличам любовта в живота си, обичам живота си“.

Във видеодневника на Тереза ще видим как тя прекара рождения си ден, успя ли да се запознае с нови мъже и какво й пожелаха най-близките й хора за новата година в нейния живот.

Вижте и останалите видеодневници на канала на Великолепните 5 във Vbox7, който можете да откриете ТУК. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти