5 великолепни жени пред своята първа среща с промяната

Oт днес, 5-ти юни, започва първата мисия в първото уеб риалити у нас, “Великолепните 5”, създадено от продуцентите 7Talents.

Пет жени имат пет седмици, за да се влюбят отново в себе си, а първата им задача в мисията „Аз обичам моето тяло“ е да разберат, че промяната започва отвън навътре и изисква постоянство. 

По време на цялото си приключение участничките ще ни покажат своите уникални истории, като ни допуснат до най-съкровените си преживявания. Всички тях ще видим в специални видео дневници, които ще заснемат сами – без намесата на режисьори или оператори.

В първата си мисия „Аз обичам моето тяло“, момичетата ще имат за ментори - Иван Христов: професионален фитнес треньор и Д-р Райна Стоянова – диетолог.

С помощта на тренировки и хранителни режими, те ще им помогнат в пътя към постигането на тяхното мечтано тяло и щастлив живот.

Тази интересна и предизвикателна мисия ще покаже на момичетата, че ще трябва да вземат конкретни мерки за да променят ежедневието си и начина, по който гледат на себе си, за да постигнат това, което искат.

Какво е довело до драстичната промяна в теглото на Тереза, какво причинява мигрената на Зори и защо д-р Стоянова определя Ина като „почти експерт по хранене“ – ще разберем днес в първата мисия на момичетата.

От първата им среща с менторите ще научим и защо Маги ще трябва да качи индекса на телесните си мазнини и как трябва да промени режима си едно трениращо момиче като Злати.

Как ще се справят момичетата с мисия „Аз обичам моето тяло“ – следете всеки ден в официалния канал на „Великолепните 5“! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти