5 седмици без месо - това е въпросът?

Първата мисия на участничките в първото уеб риалити „Великолепните 5“ вече тече на пълни обороти.

Тя носи името „Аз обичам моето тяло“, а ментори на момичетата в нея са професионалният фитнес инструктор Иван Христов и диетологът д-р Райна Стоянова.

Всеки ден в специални видеодневници в официалния канал на предаването Маги, Злати, Зори, Тереза и Ина ще споделят какво им се случва по време на мисията, как се справят със съветите на менторите, как се чувстват във всеки един момент от участието си и още много интересни моменти от ежедневието им.

Днес е вторник, което означава че е денят на Златомира и че видеодневникът, в който ни разказва как минава мисията за нея вече е онлайн.

За Злати д-р Райна Стоянова споделя, че е страшно мотивиран човек и че ако спазва режима на хранене, който ще й изготви, в следващите 5 седмици ще дойде и дългоочакваният резултат.

За учудване на Злати обаче в режима на д-р Стоянова няма никакво месо, а част от продуктите, включени в менюто са напълно непознати за нея.

„Когато видях режима на Райна за мен беше един малък шок, защото съм изключително ангажирана и ми е трудно да отделя време за приготвянето на толкова рецепти. Понякога нямам време дори да се наспя! Има чудесни рецепти и съвети за приготвянето им, но ако не наема Шеф Манчев за личен готвач трудно ще ми се получат нещата!“, шегува се Злати.

Другият ментор в мисията, фитнес инструкторът Иван Христов също е много впечатлен от усърдието и отдадеността на Златомира.

„Доволен съм от Злати, с нея имаме по две персонални тренировки и един талант седмично, като крайната цел е да се редуцират телесните мазнини“.

Самата Злати също признава, че тренировките я зареждат изключително позитивно и се чувства страхотно след часовете във фитнес залата.

„Каква усмивка имам на лицето, не мога да я смъкна просто! Беше много забавно, много ми хареса! Натоварването беше доста добро, много съм впечатлена от самия Иван – съобрази се с начина, по който съм свикнала да тренирам, което за мен е много важно!“

Съгласи ли се д-р Стоянова да промени режима на Злати и какво провокира две момичета да предпочетат тренировката в салона през разходка из центъра на София – вижте във видеото! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти