Защо не трябва да се поглеждате в огледалото, когато сте в лошо настроение

r
Снимка: iStock

Специалистите в областта на биоенергията знаят, че с помощта на огледала можете да промените живота си както към по-добро, така и към по-лошо. Затова е важно да следваме определени правила що се отнася до огледалата. Едно от тях е, че не трябва да се поглеждате в отразяващата повърхност, когато настроението ви е на нула. Но защо е така?

Огледалата са изпълнени с много тайни и мистерии, които не са напълно разкрити и до днес. Те отразяват не само случващото се, но и могат да абсорбират енергия. Експертите на сайта Dailyhoro.ru препоръчват да боравите с огледалата внимателно, за да не станете жертва на тяхното негативно влияние.

счупено огледало
Снимка: Istock

Огледалата са в състояние да натрупват информация и да я отразяват, така че е важно да запомните, че тези предмети не трябва да се третират лекомислено. Има много начини да отървете отразяващите повърхности от негативна енергия, но ако тя постоянно се отразява в тях, тогава неприятностите в живота ви ще се задържат и умножат.

Вижте в галерията ни защо не е добра идея да се погледнете в огледалото, ако настроението ви е лошо:

Защо не трябва да се поглеждате в огледалото, когато сте в лошо настроение

Ако знаем как да ги използваме правилно, огледалата могат да бъдат страхотни талисмани. За да привлечете и умножите благополучието в живота ви просто трябва да направите обратното – да се погледнете в огледалото, когато сте в добро настроение.

Също така е важно да произнасяте положителни фрази като "Аз мога всичко", "Ще успея" и "Щастието е с мен", докато се оглеждате.

огледало цветя магия
Снимка: iStock

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти