Привлечете най-съкровените си желания с тези 6 ритуала

желания
Снимка: iStock

В днешно време като че ли вярата в Закона на привличането е нещо обичайно. Независимо дали става дума за призоваване на добро настроение с розов кварц, или медитиране върху целите, все повече хора откриват, че могат да създадат желаната реалност, като си я представят - и разработват свои собствени стратегии, които да им помогнат да вдъхнат живот на желанията си.

С всички съвети, които се появяват онлайн и в реалния живот относно проявлението или "манифестирането", може да е трудно да се определят практиките, които работят най-добре за вас - но след като намерите подходящите ритуали за проявление, пътуването към превръщането на мечтите ви в реалност ще бъде безпроблемно.

Може би ще бъдете изненадани, но много от вас несъзнателно използват привличането в ежедневието си. Случвало ли ви се е да си фантазирате как ви повишават в работата и да се окажете предложени за желаната позиция няколко месеца по-късно? Това е изкуството на проявлението, скритата сила, която може да се осъществи чрез практика и отдаденост.

Готови ли сте да превърнете най-съкровените си желания в реалност? Продължете в галерията, за да видите ритуалите за проявление, препоръчани от експерти, които ще ви помогнат да живеете живота, който искате.

Ритуали за привличане на желанията

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти