„Маскираният певец“ започва тази вечер с още по-заплетени улики за новите маски

Маскираният певец
Снимка: NOVA

Тази вечер точно в 20:00 по NOVA стартира втори сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец“. Зрителите ще се запознаят с тайнствените 14 маски, заедно с които и новите панелисти - Алекс Раева, Владо Пенев и AZIS, ще разкриват всяка събота вечер.

„Във втория сезон уликите ще бъдат още по-заплетени и интересни. На зрителите и панелистите ще им бъде по-трудно. Мисля, че този сезон ще бъде дори по-завладяващ от първия“, разкри новият водещ на предаването Герасим Георгиев-Геро в студиото на „Събуди се“. 

Той допълни, че за него това е предизвикателство и е сигурен, че ще му бъде много забавно. „От всички държави, в които се излъчва формата, само в България той е на живо. Това е голяма отговорност, защото няма място за грешки.“, сподели Геро.

„Целият формат е изключително интересен – провокира те не само да се наслаждаваш на шоуто, да се посмееш и да се веселиш, но те кара и да мислиш, и това е страхотно. Дори ние, водещите, нямаме идея кой стои зад маските, нямаме право да говорим с тях, нито да ги докосваме. За нас също е много сложно да разпознаем кой е под тях“, разказа Зуека за преживяването си на сцената на „Маскираният певец“.

„Другото най-завладяващо в това шоу е, че всеки участник трябва да влезе в ролята на образа си. Няма как да си с маска Шапката, например, и да се движиш като човек. Когато всеки от тях се види в огледалото с маска, трябва да включи въображението си и да тръгне в посока, с която да изненада зрителите“, допълни популярният актьор и водещ, убеден, че именно създаването на идентичност на маската и превръщането й в герой е специалният момент в шоуто. 

Какви ще са новите маски? Кои ще бъдат първите песни, представени на сцената? Колко трудни ще бъдат уликите и какви ще бъдат първите предположения за това, кой се крие зад маските? Не пропускайте да видите старта на най-мистериозното шоу „Маскираният певец“ тази вечер в 20:00 часа по NOVA!

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти