Двама любими български актьори са водещи на новия сезон на „Маскираният певец“

Маскираният певец
Снимка: NOVA

Тази година най-мистериозното шоу в българския телевизионен ефир ще изненада зрителите с нов водещ в лицето на обичания актьор Герасим Георгиев-Геро. Майсторът на комедията, който беше част от миналогодишния панел на „Маскираният певец“, ще си партнира с другия майстор на забавлението, познат на феновете на предаването - Васил Василев-Зуека - по време на вълнуващите съботни вечери.

„Да бъда жури в миналия сезон беше забавна, но и трудна задача. Да съм водещ е интересно предизвикателство и съм сигурен, че отново ще бъде забавно и особено приятно в компанията на Зуека“, споделя актьорът, когото зрителите познават от запомнящи кино и театрални роли, и участия в едни от най-успешните проекти в телевизионния ефир.

Маскираният певец
Снимка: NOVA

„По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме!“, разкрива Васил Василев-Зуека с усмивка за новия си екранен партньор в „Маскираният певец“. Миналата година Зуека радваше публиката в студиото и зрителите на шоуто пред екраните заедно с Димитър Рачков, чиито нови бъдещи творчески планове с NOVA ще станат явни скоро.

Водещите Геро и Зуека ще застанат рамо до рамо на сцената на „Маскираният певец“ за първи път на 12 септември (събота) в 20:00 ч., когато с грандиозен спектакъл ще стартира вторият сезон на музикалното шоу по NOVA. Нови водещи, нов звезден панел и 14 маски ще създават и разискват загадки с много музика, настроение, блясък и впечатляващи костюми. Изпълненията на маските ще бъдат коментирани от новите представители на панела в лицето на Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, към които всяка седмица ще се присъединява и гост-панелист.

Маскираният певец
Снимка: NOVA

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти