Edna на 4: Моята любов е моето вдъхновение

Edna на 4: Моята любов е моето вдъхновение
Снимка: Thinkstock

Моето най-голямо вдъхновение е любимата ми жена. Откакто Тя се превърна в моето второ аз, в моя половинка, в мое сърце и моя душа, животът ми се промени. Тя ме вдъхновява да правя толкова много неща, които по-рано не бих направил... всъщност, за нея бих направил всичко, наистина всичко.

Обичам я толкова много! Тя ме накара да вярвам, че няма невъзможни неща и сама ми го показва всеки ден, че наистина е така.

Тя обича много природата, свободата и храната. Тя ме научи, че тези три неща могат да бъдат един непрекъснат извор на вдъхновение и се превърнаха в такъв и за мен.

Природата е уникална и неподвластна. Винаги е различна и непредвидима. Съчетава в себе си спокойствие и стихийност. В природата човек може да открие много отговори, може да намери успокоение, вдъхновение и одухотворение. Ние всички живеем в природата и с нея. Тя може да направи много неща за нас, стига само да сме готови за това. Отворете сетивата си за природата и се възползвайте от нейната непрекъснато бликаща енергия!

Свободата... В днешно време тя ни се изплъзва все повече, но рядко го осъзнаваме. Говоря за свободата да твориш, за свободата да мечтаеш, за свободата да изразиш емоциите си, за свободата да бъдеш себе си, да излезеш от стереотипа и да се осмелиш да покажеш на света и на околните, че ти си човек, изтъкан от чувства, желания и стремежи, който живее тук и сега.

Тази свобода я постигам, когато карам мотоциклета си. С него се чувствам свободен, щастлив и спокоен, защото пътувайки, разкривам нови кътчета от страната и се докосвам до нови природни красоти заедно с моята любима жена, разбира се.

Храната е моята страст. Обичам да я приготвям, обичам да ѝ се наслаждавам, обичам да я споделям и да се чувствам удовлетворен от себе си, когато хората я опитат и на лицата им изгрее искрената усмивка на удоволствие от вкуса на поднесеното. Храната сближава хората. Това е доказано много отдавна. Но хубавата храна създава спомени и емоции, създава топлина в сърцата и любов в душата.

Благодаря ти, любов моя, че те има и че ми показа смисъла на живота! Благодаря ти, че ми показа любовта, природата, свободата и храната в друго измерение! Благодаря ти, че ме вдъхновяваш всеки ден!

От Петко Георгиев

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Радвам се на простите неща

Разкази и култури

Да знаеш, че си помогнал на някого

Приятелките, любовта и мама

Креативност или лудост

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти