Edna на 4: Разкази и култури

Edna на 4: Разкази и култури
Снимка: Thinkstock

Едно от нещата, които ме вдъхновява, са пътуванията. Те ме накараха да преоткрия много истини в моя живот,  да открия купища нови неща, за които не съм и подозирала.

Вярвам, че човек живее истински, само когато опитва, независимо дали успява или не, той опитва. За мен най-хубавото нещо са хората, които срещам и нещата, които научавам от тях, като по този начин преоткривам и себе си.

Друга моя страст е фотографията и не съм сигурна, че мога да спазя правилото само за 4 снимки.

Започвам с Исландия. Отдалечената страна омагьосва всеки човек, който я посети, заради своята невероятна природа.

Кристално чисти езера, вулкани, величествени зелени долини, гейзери и заснежени планини – това са само част от природните красоти.Тролунга Норвегия прекрасния изглед, който предлага, „Езикът на трола“ е едно от най-впечатляващите и повдигащи адреналина места в Норвегия.

Перу е известно и с това, че тук са намерени доказателства за най старите жители на земята, така наречените преинки, които са живяли 9000 години преди Христа.

Доказано е, че още тогава, те са правили операции на главата, като са подменяли счупена кост с метал, но по това време голям процент от операциите са завършвали неуспешно. При обединяването им с инките, процента на успеваемост рязко се увеличава.

Да обобщим – нещата, които ме вдъхновяват, са много, но най-вече пътуванията, фотографията, срещите с нови хора и култури и разказите след това.

На вас пожелавам още дълги години да вдъхновявате всички свои почитатели с интересни и поучителни статии.

От Людмила Николова Петкова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти