Без фотошоп и филтър: 12 жени показват как изглеждат след раждане

Да износиш и родиш едно дете е прекрасно, но със сигурност много трудно. И не е никак честно, че съвременното общество кара и без това изплашените и изтощени нови майки, да се чувстват още по-зле, показвайки им само розови и перфектни примери за това как трябва да изглежда една жена след раждането.

Талии на манекенки, крачета като солетки, никакви следи от стрии или целулит, неизчерпаеми сили за пътувания и тичане нагоре-надолу, плюс вмъкване в дрехите от преди бремеността - това показват на света новите "перфектни" майки, които обожават да изтъкват колко добре се справят, след като са избутали ново човешко същество на този свят.

бременна бременност
Снимка: Istock

А истината е, че трябва да се възхищаваме на всяка майка. Независимо дали е качила 5 или 25 килограма заради бремеността, независимо дали се е върнала във форма 3 часа след раждането или тялото ѝ е останало белязано завинги. Тя е донесла нов живот на този свят и трябва да уважаваме това.

Истината е, че след раждането никоя жена не се чувства най-красива, най-желана и в най-добрата си физическа и психическа форма и е време да престанем да крием този факт, а да видим действителността отвъд добрата поза и идеалния филтър в Instagram.

Ще ви покажем реални снимки на 12 майки, които показват една друга действителност. Тяхната действителност. Тя не е съвсем перфектна, но това не значи, че не е красива. 

Към галерията със снимките >>>

Още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти