Стар приятел на Кейт Мидълтън разкрива: каква е херцогинята, когато е подпийнала

кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Кейт Мидълтън е известна с доста неща, но загубата на дори процент от нейното самообладание, не е сред тях. Херцогинята на Кеймбридж винаги изглежда в пълен контрол над себе си и ситуацията, в която се намира - дори когато ангажиментите ѝ изискват да си пийне малко алкохол. 

Е, Кейт не е и съвсем недосегаема от влиянието на алкохола. Близък приятел от студентските ѝ години разкрива как се държи Кейт, когато е леко подпийнала. Оказва се, че бъдещата кралица все пак е имала своите забавни моменти по време на годината си на пътешествия межди гимназията и колежа, когато Кейт е пътешествала из Италия.

Херцогинята не е била голям пияч нито в тийнейджърските си години, нито в студентските и е успявала "да стои на една чаша вино цяла вечер".

кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Но все пак е имало моменти, в които дори Кейт Мидълтън си е позволявала да се отпусне:

"Ставаше много забавна след няколко чашки, не спираше да се смее. Тогава осъзнаваше, че е дошъл моментът да спре. Никога не се е напивала и не е правила засрамващи неща на партита. Постоянно ходехме по купони и събирания, но Кейт не посягаше особено към алкохола. Не беше скучна или прекалено стегната, държеше се освободено, но просто не обичаше да се напива. Никога не си позволяваше да изгуби контрол."

кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Ами ето го отговора - дори като тийнейджър, Кейт се е държала на ниво!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти