Къде живее идеалният партньор

Телефон все ни свързва, телефон ни дели
Снимка: Thinkstock

Ако търсите любовта на живота си, не трябва да пътувате далеч, защото идеалният партньор живее само на 65 км разстояние от вас, установи ново изследване.

Повечето от анкетираните 2000 души откривали половинката си на дистанция от около 60 км. Освен това данните разкриват, че масово мъжете и жените започвали връзка след среща в заведение, уредена от приятели.

Една трета от хората пък споделили, че са се влюбили в човек, който живеел само на 8 км разстояние от тях. 38 на сто от запитаните пък заявили, че са се събрали с човек от същия град.

Над половината от участниците в допитването коментирали, че смятат откриването на истинската любов за нещо съдбоносно. Проучването установило още, че 16 на сто от анкетираните не считат разстоянието за проблем, когато се срещнали за първи път с партньора си.

18 на сто обаче били категорични, че се интересуват само от връзка с човек, който живее в радиус от 38 км. А 48% са на мнение, че поддържането на взаимоотношения от дълго разстояние е прекалено скъпо.

36% споделили, че искат да създадат семейство с човек от същата област, а най-придирчивите имали желание да се оженят/омъжат за човек, с когото били съученици. 75% смятат, че близкото разстояние между партньорите в ранните етапи на връзката е от значение за безпроблемното ѝ развитие.

68 на сто от интервюираните допълнили, че разстоянието няма значение, когато става въпрос за любов, а 57% били готови да пътуват където и да било по света, за да са с партньора си. Изследването установило още, че 61 на сто от участниците вярват, че "някъде там" съществува специален за тях човек, но 38% са убедени, че шансовете да го срещнат са малки или никакви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти