Женският наръчник за страхотен секс: Няколко начина да станеш по-добра в леглото

Дами, добрият секс е постижим! И вие го заслужавате! Често обаче има неща, които ни спъват, когато става въпрос за увереност, интимност и намиране на страхотна романтична връзка и дори не осъзнаваме кои са те.

Хубавият секс е популярна тема за разговор, защото макар да е нещо, което всички искат, не е нещо, което всички могат да кажат, че умеят.

И все пак с няколко лесни стъпки можете да намерите увереността, която ви липсва в спалнята, така че да направите нещата в леглото много по-приятни и за себе си, и за вашия партньор. 

1. Запознай се с вагината си

 Женската анатомия е сложна и трябва да знаете как работи, преди да можете да очаквате партньорът ви да разбере как да навигира през объркващата и понякога смущаваща дамска зона. 

2. Как се настройвате?

Трябва да знаете какво ви е нужно, за да се заредите с настроение. Искате романтична обстановка или да проведете свързващ разговор с партньора ви преди да се съблечете? Каквото и да работи за вас, направете го! И не се страхувайте да кажете на партньора си какво трябва да направи, за да влезете в настроение за секс.

секс
Снимка: iStock

3. Вземете нещата в свои ръце

Недейте просто да очаквате. Сами създайте ситуацията и бъдете активен участник в леглото! Не сте сигурни какво да правите или откъде да започнете? Говорете с партньора си или помолете приятели за съвет.

4. Отворете съзнанието си

Бъдете готови да експериментирате и да се учите от любимия си! Не знаете какво изпускате, докато не опитате. Така че, стига да ви е удобно, опитайте. . . може да ви хареса!

двойка секс интимност
Снимка: iStock

5. Освободете се, за да можете да намерите своя кулминационен момент

Сексът и сексуалното удовлетворение са умствени, а не физически! Освободете се от несигурността, срама и страха! Излезте от главата си и влезте в тялото си! Не се страхувайте да потърсите професионална помощ, ако имате минали травми и настоящи трудности.

6. Прегърнете своята секси страна

Когато се чувстваш секси, ти СИ секси! Така че спри да се тревожиш за това как изглеждаш. Вашият партньор усеща, когато се наслаждавате истински на секса и кога главата ви е някъде другаде.

двойка секс интимност
Снимка: iStock

7. Говорете

Вижте, нашите партньори не четат мисли. Може да не успеят да си преведат движението или стенанията ви. Те се нуждаят от обратна връзка – вербална обратна връзка. Харесва ли ти? Трябва ли вашият партньор да направи нещо различно? Ако подробностите или инструкциите са твърде трудни, предприемайте малки насочващи стъпки.

8. Дайте пълното си внимание на това, което се случва

Бъдете наясно с чувствата, усещанията и мощната връзка, която вие и вашият партньор споделяте по време на секс. Знаете ли, че можете да имате различни видове оргазъм? Разберете как можете да се освободите и бъдете отворени да изследвате внимателно тази територия с партньора си. Когато сте внимателни, сексът става много по-добър, защото сте напълно в момента и с ума, и с тялото си и можете да съобщите това, от което се нуждаете, на партньора си.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти