Стойте далеч от тези 12 типа мъже в социалните мрежи

мъже
Снимка: iStock

Да търсиш половинката си онлайн отдавна не е нещо отчаяно или срамно. В днешния забързан свят очите ни са по-скоро насочени към дисплея на телефона, отколкото към хората, с които се разминаваме на улицата.

Затова е и напълно нормално хората да се свързват, опознават, дори влюбват в социалните мрежи и сайтовете за запознанства.

Няма да ви посъветваме да стоите далече от всеки мъж, който се опита да се свърже с вас в Instagram или да изтриете приложението за запознанства, което сте си свалили, търсейки любовта. Все повече са двойките, които са се намерили именно по този начин. В крайна сметка съдбата си знае работата, нали?

социални мрежи
Снимка: iStock

Колкото и широко скроена да е една жена обаче, има някои червени флагове, които веднага може да забележи в профила на своя потенциален ухажор.

Дори и в началото да не им обърнете внимание, за съжаление тези мъже по-късно най-вероятно ще ви докажат, че не заслужават времето ви. Затова нашият съвет е да ги избягвате.

Искаме да ви предупредим, че нашият списък с типовете мъже, които най-често ни отблъскват онлайн, е направен с цел забавление и в никакъв случай не се стреми да обиди някоя мъжка душа.

Все пак всеки човек има своите достойнства и много често заслужава шанс. Но понякога различията помежду ви са твърде много и това просто не е вашият човек. Защо тогава да си губите времето, нали?

Затова разгледайте нашата галерия и преценете сами кои според вас са типовете мъже, от които нямате нужда в живота си:

Стойте далеч от тези 12 типа мъже в социалните мрежи

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти