8 знака, че неговите комплекси могат да разрушат връзката ви

мъж
Снимка: iStock

Токсичните взаимоотношения, подхранвани от несигурност и ниско самочувствие, карат двойките да живеят в постоянен цикъл от изкуствено създадена драма, редовни спорове и продължителни периоди на ледено мълчание.

Докато проучванията показват, че мъжете обикновено имат по-високо самочувствие от жените, особено с напредването на възрастта, все пак има много мъже, които страдат от много ниска самооценка. В същото време не искат да бъдат възприемани като слаби и затова могат да демонстрират комплексите си по противоречиви начини.

Няма да ви посъветваме, ако разпознаете своя партньор в днешната статия, да избягате от него.

Напълно възможно е да се помогне на такъв човек, като го насърчавате да вижда позитивното, отбелязвате успехите му и го вдъхновявате да постига победи, които да го издигнат в собствените му очи.

На първо място обаче е важно да разпознаете сигналите, че вашият мъж страда от ниско самочувствие. След това можете да оцените ситуацията и да решите как да продължите.

В галерията разкрихме 8 типа поведение, които не само разкриват, че той страда от комплекси, но и могат да разрушат връзката ви:

8 признака, че излизаш с комплексиран мъж

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти