Видове връзки, които създаваме с мъжете

Видове връзки, които създаваме с мъжете
Снимка: iStock

В живота си срещаме различни мъже и изграждаме с тях един от три типа връзки. Първият се основава на физическото, сексуалното ниво – харесваме се един друг, имаме сексуално привличане и страст и решаваме, че искаме да бъдем заедно. Обаче в един момент страстта си заминава. В рамките на три години хормоните се настройват на едно и също ниво и вече го няма това привличане, което го е имало в началото. Затова тези връзки рядко съществуват повечето от три години.

Другият тип връзка е на ментално ниво: „видях, че този ще бъде прекрасен баща на моите деца и ще ме подкрепя, когато те пораснат и могат да се справят сами“. Тези връзки, рано или късно, винаги приключват. Обикновено продължителността им е 10-20 години. Или се появява трети човек, или просто в един момент мъжът и жената решават, че не искат да бъдат заедно повече.

връзки
Снимка: iStock

Третият тип връзка е на духовно ниво - когато ти вече знаеш какво искаш и какво не искаш. Искаш да намериш сродна душа и търсиш душевността, човек, от когото се появява светлина в живота ти и ти ставаш по-добра, отколкото си била преди тази любов. Намираш в себе си нови таланти и ресурси. Започваш да помагаш на хората и всеки ден връзката ви става все по-добра. Тази любов може да бъде вечна. Но често, за да я намериш, първо трябва да намериш себе си. В противен случай срещаш същите объркани хора и се получават объркани връзки. Когато намериш себе си, по-лесно намираш и човека за себе си. В тази връзка в йерархията между теб и твоята работа, постави на първо място себе си. И ако в даден момент по някаква причина не можеш да се радваш на работа ти – намери си хоби, което те кара да се чувстваш щастлива. Може би това ще бъде рисуване, пеене, свирене на инструмент, танци, медитация – нещо, след което се чувстваш заредена. За нас, жените, това е задължително. Жената се зарежда, когато има творчество в нейния живот и то може да бъде открито дори в готвенето. Каквото и да правиш, важно е това нещо да ти ноcи радост.

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Само когато откриеш какво наистина искаш, можеш да се почувстваш щастлива и удовлетворена.

За да разбереш истината за себе си, ти препоръчвам да се включиш в едно интересно предизвикателство - Гейша маратон по Viber. „Гейша“ е най-продаваният ми курс, система за женското развитие, в която до този момент се включиха над 50 000 жени и всички до една станаха щастливи. Сега идва твоят ред за трансформация! Скачай смело!

Запиши се тук

Автор: Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти