Какво искат умните жени (не е пътуване до Малдивите)

болен мъж
Снимка: Thinkstock

Какво искаме ние, жените? Толкова вицове и смешки са създадени по този въпрос и все пак никой не може да отговори какво НАИСТИНА би трябвало да искаме в този живот... Вие имате ли представа?

Ето, виждаме ви, че нямате никаква представа, защото на едни от вас в очите им се изписват едновременно чифт нови ботуши, НО и билет за Тайланд, други просто искат детето да влезе в езикова гимназия, а трети... и те не знаят какво искат.

Сега обаче ще ви кажем нещо абсолютно разтърсващо, което сме разбрали след дълги проучвания на живота на много, много наши сестри по цялото земно кълбо.

болен мъж
Снимка: Thinkstock

Ние, жените, би следвало да имаме едно-единствено и най-съкровено желание и то е мъжът до нас никога, ама никога да не се разболява! Дори от най-елементарна настинка, въшки или мазол. Защото няма такива ботуши, няма такава екскурзия, няма толкова злато, платина и елмази, които да компенсират женските нерви, време и сили, хвърлени по един... болен мъж.

Да си припомним сега какво означава болен мъж – или ако сред нас има щастливки, които никога не са се сблъсквали с такова нещо, да им разкажем какво е болен мъж, след като малко им завидим и ги погледаме накриво.

болен мъж
Снимка: Thinkstock

Болен мъж е онзи здрав мъж, който живее с вас вкъщи, гледа Шампионска лига, натиска клаксона в задръстванията като невменяем, пие бира, чеше се по брадата и хърка. С тази разлика, че когато е здрав, той е разкошен - или поне поносим, понякога има чувство за хумор и прави хубав секс.

Обаче когато се разболее... ох, когато се разболее, нещо се случва с това същество и в него се заселва една отвратителна комбинация от три ужасни образа: бебе с тежки колики, досадна свекърва и една много клета, прана от дъжда, недохранена и дръглива котка.

Ето например, неговата чутовна температура от тридесет и седем градуса и ОСЕМ ДЕСЕТИ на вас може и да ви се вижда абсолютно смехотворна, обаче за болния мъж това означава просване по очи на леглото, завиване с овчи козяк и процеждане на ужасяващи стенания през равен интервал от време, така че всички в апартамента да разберат, че с него се случва нещо страшно и краят вероятно е близо.

Чували ли сте как киха болен мъж? Той не киха – той откъртва канара от гърдите си, която се забива в гардероба, сваля рафтовете и кара кучето ви да пробие дупка в стената и да квичи от ужас, докато съседите не звъннат на 112.

Вие може и да карате двойна бронхопневмония на крака или поне на един крак, но запуши ли се мъжкият нос, къщата се превръща в окръжна болница. Всички трябва да ходят тихо, светлините трябва да са приглушени, за да не дразнят мъжките лигавици, а самият мъж може да бъде видян под формата на апатична сянка, кръстосваща стаите.

болен мъж
Снимка: Thinkstock

От вас пък се очаква да направите всичко, което правите така или иначе, плюс грижите за агонизиращия от хрема любим. Включително и това да слушате истории за запушения му нос в 4 клас, също и в 6 клас, и най-вече как са му махнали сливиците в девети клас. Може да се наложи да побеседвате и върху ролята на бактериите в носа и най-вече – върху смисъла на живота.

Ето, както и сами виждате, да имаш болен мъж, е наистина ужасна, ужасна съдба. И умните жени, още с настъпването на септември месец, още преди първият грипен щам да е налазил по-силния пол и да го е превърнал в ходещо стенание, започват да проучват кои са най-ефикасните начини за превенция и лечение на настинки и грип.

болен мъж
Снимка: Thinkstock

Защото всички проучвания показват, че двата най-чести причинители на простудни заболявания, които протичат в компанията на температура, хрема, кашлица и болки в гърлото, са риновирусите и коронавирусите. Да, за тях по-хладното есенно време е истински рай! Същият рай е това време и за мъжете, разбира се – всички сме ги виждали как смело се разпищолват по тениски и бермуди на есенния студ, само и само да покажат, че истинския мъж слана не го лови!

Прогнозите на СЗО обаче са повече от сериозни -  тази зима ще ни атакуват няколко грипни щама: „Сингапур“ от типа А – Н3N2, който е братовчед на вече познатия ни „Хонконг", и „Колорадо“ (тип В). Освен тях се очаква да се завърне „Мичиган“, който пък е А/Н1N1 и е брат близнак на свинския грип. Четвъртият щам, който ще върлува, е познатият ни вече „Пукет“.

Да, изглежда и звучи ужасно заплашително, но не се паникьосвайте, а започвайте да се подготвяте за тях – и за вероятността вкъщи да ви се тръшне болен мъж. Освен традиционните мерки - като витамини, имуностимуланти и мед с ракия сутрин на гладно, има и други природни продукти, с които да държите на разстояние всички щамове, ако ще да пристигат със самолет от Сингапур или с бързия влак от Якоруда.

Това е мощната комбина на добре познатия ни Инфлуцид и страхотната Шуслерова сол №3. Ако някоя от вас в момента повдига въпросително вежда, веднага обясняваме:

Инфлуцид доказано трепе всякакви вируси, каквито дори не сте и сънували – и грипни, и парагрипни, и аденовируси, и коронавируси, и респираторно-синцитиални, и херпесни вируси…Е, без компютърни вируси, поне към този момент. Проучвания с пациенти, голяма част от които и МЪЖЕ, са установили, че Инфлуцид гони като дявол от тамян именно тези вируси, които се очаква да разклащат здравословните партньорски отношения у дома още от следващия месец -  от типа А - H3N2 (тип В), A/H1N1.

И тъй като всички сме наясно какви мрънкалници са мъжете, когато трябва да приемат нещо, полезно за здравето (така де, то, ако ти е писано да си здрав, ще си си здрав), практичните немци са го измислили възможно най-лесно и неангажиращо – 3 пъти по 1 таблетка на ден директно в устата в продължение на месец и след това в продължение на три месеца вкъщи ще имате един истински Супермен, който я кихне един път, я не!

болно семейство
Снимка: Thinkstock

Разбира се, това не означава вие да се оставите на произвола на съдбата и да оберете всичките налични вируси – точно затова съобразителните германци са направили Инфлуцид подходящ за цялото семейство, дори за бременни и кърмещи жени (не само за кекави мъже, я!). 

болно семейство
Снимка: Thinkstock

Тук е мястото да припомним и една световноизвестна истина – зад всеки успял мъж стои една силна жена. По същия начин зад трепача на вируси Инфлуцид стои желязната лейди Шуслерова сол №3 железен фосфат. Нужни са само по 3 таблетки дневно от солта, за да се сдобие вашата половинка (а и вие, разбира се) с двойно непробиваем имунитет

Така че, мили жени, веднага седнете и приоритизирайте житейските си желания и цели, и в списъка с най-желаните неща запишете с големи букви – ЗДРАВ МЪЖ. Защото имате ли здрав мъж, значи имате всичко – здрави нерви, достатъчно време, сили и пари... да правите каквото си поискате!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти