Имате проблеми във връзката си? Тези 5 въпроса ще ви помогнат!

двойка любов
Снимка: Istock

Всеки един от нас мечтае за взаимоотношения, които да изглеждат като любимото синьо море през летен слънчев ден - спокойно и завинаги романтично. Но за съжаление не винаги нещата стоят точно така. 

Можем да се залъгваме с години колко щастливи сме с партньора си, а реалността да изглежда доста по-различно. Казват, че проблемите на семейството не бива да излизат от вкъщи, но какво се случва, когато те излязат извън контрол? 

На всяка една от нас се е налагало да се крие зад усмивката на работното си място, неспособна да реши своя проблем, но твърдо убедена, че може да се справи с всичко, което денят ще ѝ "предложи". И така ден след ден... докато силите ни не привършат, а смисълът не се изгуби - и в професионален, и в личен план. 

За да не се налага да минавате през този уж имагинерен сюжет, трябва да имате смелостта да признаете пред себе си, че нещо във връзката ви не върви. И да намерите време да поправите заедно с партньора си това "нещо". 

Разбира се, можете до безкрай да се преструвате, че всичко е почти наред. Да замаскирате с мимолетни жестове от двете страни, че всичко върви по "мед и масло". И да криете зад общи снимки в социалните мрежи, че връзката, която имате, е напълно изтощаваща. И ако е такава за вас, може би е такава и за вашия партньор. 

Нездравословните взаимоотношения отнемат от жизнената ни енергия, а хората в нея изпитват тревожност и постоянна умора. 

жена връзка любов
Снимка: iStock

И тук идва въпросът: Как да разберем, че нещо трябва да се промени? 

Подготвили сме за вас 5 въпроса, с помощта на които можете съвсем лесно да определите колко вредна е вашата връзка за вас и партньора ви. Докато отговаряте на тези въпроси бъдете честни към себе си и ситуацията, в която се намирате. 

Вижте ги в галерията >>>

Ако на всички 5 въпроса отговорите, които сте си дали, са по-скоро неудовлетворяващи за вас, може би е време да промените нещо във връзката си. Разбира се, не става дума да промените партньора си, по-скоро да се опитате да изгладите разногласията и да намерите правилния начин да говорите за проблемите си.

И ако любовта ви е събрала, то нищо не може да ви раздели. 

Автор: Росица Костадинова

любов двойка
Снимка: iStock

Към галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти