9 притеснителни знака, че не живееш с мъж, а с голямо дете

Започваме тази статия с лоша новина - емоционалната незрялост не е нещо, което можем да забележим веднага. Всички се опитваме да се покажем в най-добра светлина през първите няколко седмици, мислим си, че този мъж е страхотно попадение, че притежава всички качества. В един момент обаче маските падат, а под тях се сблъскваме с истинските проблеми.

►Стойте далеч от тези 12 типа мъже в социалните мрежи

С емоционално незрелия човек се комуникира трудно, защото той не може (или не желае?) да разбере чуждите емоции и да контролира своите собствени. Често постъпва неуважително и егоистично - когато се опитаме да проведем спокоен разговор за бъдещето на нашите взаимоотношения, той признава само два възможни отговора, които изчерпват неговата позиция:

1) Аз ли? Не! Ти си тази, която е емоционално незрялата. 

2) Такъв съм си. Ако не ти харесва, намери си друг.

Ако това ви е познато, вижте как в нашата галерия разграничихме 10-те най-често срещани вида емоционално незрели мъже, с които всяка edna от нас може би се е сблъсквала през последните години.

Те са страхотни, но по някаква причина все още са заседнали на "детската площадка" на емоциите си, а това им пречи да създадат здрави и надеждни взаимоотношения с нежния пол. Така техните половинки са поставени в позиция или да ги бутат в живота като малки деца в количка или да крещят "Ставай и се научи да се справяш сам!", преди да излязат от стаята и от връзката им.

9-те типа емоционално незрели мъже

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти