За какво мечтаят жените?

Платена публикация

За какво мечтаят жените?
Снимка: Dalavera

Мили жени, ние от Dalavera.bg работим, за да изпълняваме вашите желания. И не само. Стараем се да реализираме и мечтите ви. Винаги можете да споделите с нас и с приятели до каква степен успяваме, защото тази интернет страница - изцяло в духа на новото време - освен сайт за групово пазаруване вече е и сериозна социална платформа.

Знаем, че сте достатъчно уверени, красиви и успешни. Работите много и хората около вас го забелязват. До тук добре. Даже страхотно. Но понякога имате нужда да направите нещо за себе си, да се поглезите, да се почувствате желани.

Бленувате за приказна почивка, а какво по-подходящо от синьо море и безкрайно небе, които ни се струват като мираж в този студ навън. Какво ще кажете, ако ви поканим на палубата на кораб, ама наистина голям кораб. Като тези в приказките и романтичните филми.

Май не ви трябваше много време за мислене. Заповядайте на борда с любим човек и вижте далечни северни морета, топли средиземноморски градчета с безброй бели къщи, богати арабски царства, осеяни със златисти дюни.

Разбира се, като модерни жени, бихте предпочели да се качите на 5-звездния лайнер в целия си блясък - със здрава и жизнена коса, перфектна прическа, дълготраен маникюр, педикюр и облечени в страхотен тоалет с комбинация от елегантно бижу. Е, на нашия сайт може да направите ефектни промени с вашата визия и то с отстъпки над 50%.

Да не забравяме и мъжа до вас. Преди той да ви хване за ръка в началото на това пътешествие, ще е изпълнил (или поне ще се е опитал) своето новогодишно обещание, дадено така тържествено пред вас - да "поработи" над биреното коремче във фитнес залата.

Пътувайте заедно с нас, не защото само ние имаме чудесни круизни оферти, а и заради коректността, която е наша основна цел. Пътешествайте и не мислете за друго освен за настоящето. А когато се върнете у дома, споделете с нас и вашите приятели това, което сте видели и никога няма да забравите.

Нас, екипът, стоящ зад всички тези предложения, не ни мислете, но бъдете сигурни, че трудно бихте спечелили вниманието на близките ви, ако докато разказвате, те не похапват екзотично ястие в духа на пътешествието. "Ах" и "завиждам ви искрено" ще чуете само, ако до уасабито и соевия сос има вкусни суши хапки, доставени точно навреме.

Не сме забравили и децата. Тях пък ще зарадваме в няколко измерения с 4D кино.

И така, дами, Dalavera.bg не е просто един от всички сайтове за колективно пазаруване в българското интернет пространство. Той е различен - брандът лесно се запомня и сякаш сделките, публикувани там, винаги "жужат" с приятни намаления.

Това, разбира се, е резултат от работата на смешната, леко пълничка, но все пак безкрайно симпатична пчеличка, която ви съветва, докато купувате продукти/услуги с реални отстъпки до 90%.

P.S. Пътешествието всъщност точно започва. Вземете своя ваучер и се забавлявайте!

Dalavera.bg е част от NEOGEN Ltd - голяма международна интернет компания с портфолио от сайтове в България, Румъния, Сърбия и Молдова. Порталът стартира преди малко повече от година и в момента е един от водещите в този бизнес сегмент у нас. Всеки ден клиентите ни получават възможност за закупуване на изгодни предложения с осезаеми и реални отстъпки в различни категории: красота и здраве, екскурзии и пътувания, спорт и забавления, ресторанти и барове, продукти, дом и семейство.

* Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти