Различна от всички останали!

Платена публикация

Различна от всички останали!
Снимка: aroma.com

Днес все по-трудно се ориентираме в голямото разнообразие от продукти, които се рекламират и предлагат на пазара.

За да направим правилен избор, ни е необходима информация за качествата на продукта и препоръката на специалист или приятелка. Специално за вас разкриваме трите съществени разлики, с които Aroma Style превъзхожда всички останали дълготрайни бои за коса.

Аргановото масло
Берберските жени са го използвали още преди векове като средство за разкрасяване, но маслото с кехлибарен цвят придобива популярност през последните години благодарение на уникалните си качества. Добива се само на едно място в света – Мароко и е едно от петте масла, които съдържа новата боя за коса Aroma Style. Подхранва и хидратира в дълбочина, усвоява се бързо от косъма и има мощно антиоксидантно действие. Подхранващата му сила не може да се сравни с никое друго масло, а в комбинация с останалите дава безценна грижа и здравина на косъма от корените до върха.

Количеството
За една боя за коса е важно количеството да е достатъчно, за да покрие цялата дължина на косата. Повечето бои за коса съдържат количество за боядисване на къса или средно дълга коса. В много случаи кремообразната смес свършва по средата на боядисването... Неприятен момент, нали?! Дамите с дълга коса вече могат да си отдъхнат от причиненото им неудобство и да спестят пари. Новата голяма опаковка от 60 мл. на Aroma Style е напълно достатъчна да покрие дългата коса, като й осигурява необходимото количество за боядисване.

Маска
Всяка коса след боядисване се нуждае от допълнителна грижа и подхранване, за да се запази цвета по-траен и наситен. Повечето продукти на пазара се предлагат с балсам за коса, докато новата Aroma Style е с маска за коса, която подхранва много по-интензивно косата и подпомага фиксирането на цвета след боядисването. Обогатена с екстракт от нар и UV филтри, маската за коса в Aroma Style e. "запечатва" цвета вътре в косъма за дълго време и защитава косата от вредното влияние на околната среда.

Съвет от специалист
Как да запазим боядисаната си коса свежа за по– дълго време?

Важно е всички шампоани, балсами и маски, които ползвате да са специално за боядисана коса. И още по- хубаво е всички те да бъдат на същия производител, от който е и боята. Така продуктите се допълват взаимно и засилват действието си и ползите върху косата.

Вижте други полезни съвети при боядисване тук

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти