Комбинираните перални със сушилни LG Slim елиминират алергените и предлагат управление от разстояние

Платена публикация

пералня
Снимка: iStock

Уредите осигуряват до 18% повече защита на материите, използвайки изкуствен интелект

Едни от най-често използваните уреди във всеки дом са пералните машини. Понякога обаче се налага да се лутаме сред различни модели, които да паснат на размерите на помещението, в което ще бъдат поставени, но и да бъдат достатъчно добри, за да ни гарантират резултати като добро изпиране, пестене на енергия и гаранция за добра работа. Още по-хубаво е, ако притежават и функциите на сушилня. Именно такива са комбинираните перални със сушилни от серията LG Slim.

Тези перални машини са една от водещите технологии за електродомакински уреди на LG. Предлагат се в различни цветове, имат опростен дизайн и притежават лесни за работа панели. Освен това са и напълно щадящи – осигуряват с 18% повече защита на материите чрез изкуствен интелект. Той открива теглото на дрехите, усеща мекотата им и на базата на голямо количество данни избира най-добрата програма.

LG
Снимка: LG

Повече време за вас

LG Slim моделите притежават TurboWash™ технология, която изпира дрехите за 59 минути, позволявайки ви да прекарвате повече време със семейството си или да се отдадете на любими занимания. Общото време на цикъла за пране и сушене пък 180 минути, което отменя задължението да простирате прането си.

По-хигиенично пране

Всички сме чували какви ли не съвети, които целят да гарантират хигиената при изпиране – добавяне на белина, промяна на количеството прах за пране, редуциране на определени препарати… Всичко това днес остава в миналото.

LG Steam™ технологията е налична при моделите F2DV5S7S1E и F2DV5S7S0E от Slim серията. Чрез тази опция се отстраняват 99,9% от алергените като домашните акари, които могат да причинят алергия или дихателни проблеми. Освен по-хигиенични, пералните машини са и по-издръжливи благодарение на специално разработени перки от неръждаема стомана.

LG
Снимка: LG

Технологията LG ThinQ

Споменавайки пестенето на време, няма как да не обърнем внимание и на една от най-впечатляващите характеристики на комбинираните перални със сушилни LG Slim. Само чрез смартфона си вече можете да задавате цикъл на изпиране, да пускате пералната машина и дори да изтегляте допълнителни програми. Всичко това е налице в мобилно приложение, което ви позволява редица действия независимо къде се намирате.

Серията перални със сушилни LG Slim е особено подходяща за семейства с бебета и малки деца, тъй като предлага по-добра грижа за дрехите, като едновременно с това гарантира отстраняване на алергените. Уредите се отличават и с елегантен дизайн, който идеално се вписва във всеки интериор.

LG
Снимка: LG

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти