Ето как майката на Кейт Мидълтън прави Коледата на внуците си още по-специална

Карол Мидълтън
Снимка: Getty

Ако се чудите как Кейт Мидълтън може да притежава толкова много красота, елегантност, женственост и чар, просто погледнете майка ѝ! Карол Мидълтън е ярък пример за жена, която изглежда безупречно за годините си, а освен това балансира семейната идилия със собствен успешен бизнес.

Принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи са щастливи внуци, защото баба им притежава голям онлайн магазин за стилна украса и аксесоари за партита: 

Тъщата на принц Уилям ежегодно дава възможност на малките съкровища да се включат в украсяването за Коледните празници. Разбира се, и тази година ще спази своята специална традиция – в дома си да има повече от една елха.

И тази година решихме да имаме две Коледни дръвчета – едно, което да украсят децата, и едно, което поемам аз.

Украсата е освежена и с нова придобивка – красив златен връх на елхата:

През 2018-та по време на първото си интервю за The Telegraph майката на херцогинята споделя, че на всяко детенце в семейството му се полага по една елхичка, за да я украси по свой вкус. 

Миналата година Карол сподели, че именно внучетата ѝ помагат да усети празничния дух по време на локдауна:

За мен е най-важно семейството да бъде сплотено. Обикновено внуците ми помагат да украся вкъщи. Тази година във видео разговор ги помолих да ми показват кое украшение да избера и къде да го сложа. Е, по-късно се наложи да направя някои корекции...

Семейството на Кейт Мидълтън поддържа топли взаимоотношения с кралското семейство и редовно ги придружава на официални събития, когато това е възможно.

Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната служба в Уестминстърското абатство

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти