Вижте новата прекрасна коледна картичка на Кейт, Уилям и трите им усмихнати деца

кейт и уилям
Снимка: Getty

Кралските коледни картички вече са тук!

В съответствие с традицията, кралската двойка сподели нов портрет на семейството си - включително трите им очарователни деца, принц Джордж, на 8 г., принцеса Шарлот, на 6 г., и принц Луи, на 3 г.

„Щастливи сме да споделим нова снимка на семейството, която присъства на тазгодишната коледна картичка 🎄.“, написа двойката в Инстаграм

Според двореца Кенсингтън снимката, на която двойката и децата им позират пред каменен фон, е направена по време на частно семейно пътуване до Йордания.

„Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да споделят нова снимка на семейството си", гласи изявлението. "Снимката, която е включена в коледната картичка на техни кралски височества тази година, показва херцога и херцогинята с трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи в Йордания по-рано тази година.“

Кейт Мидълтън и принц Уилям на коледната служба в Уестминстърското абатство

Страната притежава особено значение за Кейт, тъй като тя е живяла в Йордания в продължение на две години като дете, когато баща ѝ е работил за Британските авиолинии. Уилям също посещава Йордания като част от обиколката си в Близкия изток през 2018 г.

10 кралски препоръки за приказна Коледа >>>

Кейт се усмихва в рокля в цвят каки, докато седи до Уилям, който е облечен с подходяща поло риза. Двойката обгръща с ръце Джордж и Шарлот. Малкият Луис щастливо седи пред мама Кейт.

Най-новата снимка на Уилям, Кейт и децата им се появява ден след като двойката излезе за коледната служба „Заедно на Коледа" в Лондон, Англия.

След като влязоха в църквата, двойката се срещна с различни хора, отдавайки почит на работата на отделни лица и организации в Обединеното кралство, които са подкрепили своите общности по време на пандемията COVID-19. Събитието беше организирано и ръководено от Кейт и подкрепено от Кралската фондация.

Кейт и принц Уилям обикновено се присъединяват към кралица Елизабет и останалата част от семейството за коледните празници в Сандрингам. Миналата година обаче традиционното събиране беше отменено заради пандемията от коронавирус. Вместо това кралицата и принц Филип, който почина през април на 99-годишна възраст, прекараха празника спокойно в замъка Уиндзор.

Чарлз и Камила също по традиция се включихаа към празничния поздрав на Кеймбридж. Клерънс Хаус публикува тазгодишния им позрав: върху коледна елха седи картичката с пожелание и непринудена снимка на двойката, направена от Самир Хюсеин по време на Кралския Аскот това лято. Снимката изглежда отдава почит на тази необичайна година, тъй като и Чарлз, и Камила са с маските си.

Кралската двойка е последователна в усилията си да насърчи безопасните практики по време на пандемията, а по-рано тази седмица излъчи послание, в което призовава хората в Обединеното кралство да се ваксинират.

„Това, че една година след първата ваксинация с COVID-19 вече са доставени повече от сто милиона дози, е огромно признание за забележителната изобретателност и решителност на всички участници“, заявиха Чарлз и Камила в съобщение, публикувано на 8 декември.

Принц Хари и Меган Маркъл все още не са се включили към кралскияпоздрав, но тъй като скоро бяха обявени за най-фотогенична кралска двойка от Mirror UK, почитателите им се надяват да видят тематична коледна снимка и на тяхното семейство.

Принц Хари и Меган Маркъл на червения килим в Ню Йорк

 

Още за кралското смейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти